glittergal-beetlewings-5

Blå måndag, eller snarare väldigt grå måndag… Trist väder här idag med snöstorm och är trött efter gårdagens packsejour som tog hela dagen. Men nu äntligen är halva Butter London på väg till mina kära kunder!

Idag visar jag er en blågrön duochrom skönhet från Glitter Gal – Beetle Wings. Här har jag två lager, ganska flödiga sådana behövdes för att täcka. Ganska lätt formula om än lite rinnig. Tyvärr blir det också ränder i lacket som är lite småfula. Den duochroma effekten däremot är svår att fånga på bild, den syns inte heller så väldigt mycket på riktigt heller. Men det som går att se är en mörkare blå mot det lite mer tealblå hållet – det lila syns i ett visst ljus men är svårt att fånga på bild.

Detta lack kommer upp i överskottsshoppen senare om någon är nyfiken. Hinner nog i veckan att lägga upp dem hoppas jag! Behövs inventeras lite efter julkalenderrean också så blir ett bra tillfälle att se över allt imorgon.

I övrigt alltså en härlig bekantskap som torkar snabbt och har ett härligt djup.

glittergal-beetlewings-6glittergal-beetlewings-4glittergal-beetlewings-3glittergal-beetlewings-2glittergal-beetlewings-1

 

Och ja, Deshi ser väl inte så imponerad ut precis…

glittergal-beetlewings-8

  1. Ser fint ut! Så sött med en liten puss på handen. Mina katter gör aldrig sånt. Jo, Siv slickar bort vatten på fötterna när man kliver ur duschen men det är faktiskt mest obehagligt.

Comments are closed.