ilovenailpolish-rehab-1

Välkommen till Grön Onsdag! Veckorna går fort, mitten på april redan. Förstår att ni hellre är ute i solen om det är fint än inne vid datorn, men ni som är med är väldigt välkomna. Lägg till dig nedan via inLinkz.

Mina naglar är i väldigt dåligt skick just nu. Ena nageln på swatchhanden är helt kaputt, så det får bli ännu en repris idag. Har ett holo till att visa, sedan får jag reprisera lack som visats på Grön Onsdag. Så snart nageln har växt ut lite måste jag med andra ord swatcha lite.

Dagens repris är I Love Nail Polish – Rehab som jag visade 2014. En härlig tealturkosgrön nyans med vackra regnbågar, mer turkos mot blått än turkos mot grönt. Nu har de ju bytt namn och flaska och heter ILNP. Det här är en av mina absoluta favoritnyanser. Så fint!

Här är det två lager, bra formula och pensel.

Vad tycker du om detta?

ilovenailpolish-rehab-2ilovenailpolish-rehab-3ilovenailpolish-rehab-4ilovenailpolish-rehab-5ilovenailpolish-rehab-6


  1. Det går bara inte att tröttna på gröna holosar. Det här var superfint. Jag visar ett lack som är tveksamt grönt idag. Det finns dock grönt skimmer så jag hoppas att du godkänner det. :)

  2. Tycker det var jättefint. Har svårt att hitta gröna lack, tycker dom flesta är teal eller mint som slår över till blått.

Comments are closed.