Nu kommer mer av Kicks egna sortiment! Tidigare var det bara nagellack och borstar, nu kommer också bus-produkter! Läs nedan! Tyvärr står det inte när produkterna lanseras.

Det kommer också ett läppglans till sommaren, spännande!

 

The bronzed have more fun…

Att vi svenskar behöver lite hjälp på traven med sommarens solbränna är ett välkänt faktum och varje år säljer KICKS över 60.000 brun-utan-sol produkter från olika varumärken. När KICKS nu äntligen lanserar ett eget sortiment har vi utgått från det bästa med våra mest populära produkter och utvecklat egenskaper som gör dem ännu bättre!

 

KICKS Self-tanning Lotion

En brun-utan-sol lotion för ansikte och kropp som ger huden en naturlig och jämn solbrun ton. Innehåller mjukgörande avocadoolja och E-vitamin. Härligt fräsch doft som täcker DHA-lukten.

Pris 89 kr (150 ml)

KICKS Self-tanning Wipe

En brun-utan-solservett för ansikte och kropp som ger huden en naturlig och jämn solbrun ton. Innehåller återfuktande aloe vera. Härligt fräsch doft som täcker DHA-lukten.

Pris 19 kr/st

KICKS Shimmering Lotion

En lätt skimrande lotion som återfuktar huden och ger den en sofistikerad glans och lyster. Innehåller ljusreflekterande guld- och silverpigment och är berikad med avocadoolja och E-vitamin. Härlig doft av cocos och vanilj.

Pris 69 kr (150 ml)

SNART KOMMER OCKSÅ…

Serien kompletteras under våren även med KICKS Self-tanning Mist och KICKS Golden Oil.

Comments are closed.