augustifest-1

Tog med kameran ut igår kväll, fotade lite folk och fä samt även på fyrverkerierna. Igår var temat Magnus Uggla, under låten Astrologen hade de floaters, alltså fyrverkerier som flyter på vattnet. Så oerhört vackert att jag grät, sedan är det så underbart att lyssna på alla människor som sjunger med och jublet efteråt.

Jag älskar våra musikfyrverkerier! Svårt att fota dock, speciellt utan stativ…

augustifest-4augustifest-7augustifest-3augustifest-6augustifest-2augustifest-5augustifest-8augustifest-9

 

  1. Du borde få betalt av Norrköping för att du ger dem så bra reklam med dina fina bilder. Helt ärligt känner jag efter att ha läst din blogg ett tag att jag nog måste besöka Norrköping någon gång!

  2. Håller med! Får intrycket att Norrköping är en väldigt trevlig och mysig stad :-) Fantastiskt fina foton! Du inspirerar mig att köpa en riktigt bra kamera och börja fota :-)

Comments are closed.