En fin bild på Uchi och Anders får börja veckan! Så söt och underbar min lilla teddybjörn!

Nu sitter han en bit bort och blinkar åt mig… Jag undrar om de tidigare ägarna någonsin bar omkring på dem? Eller om de låg i deras knä? De börjar bli mer och mer gosiga, men de ligger absolut inte i knät eller ens i soffan. Deshi sover hos oss i sängen ibland men oftast är de bara i sovrummet någonstans.

När vi skaffar lilla Soto om 5-6 år kommer jag bära på henne överallt!

uchi-58

 1. Vilken underbar bild! <3

  Våra katter vill inte heller bli burna, eller ligga i knäet. Och vi har verkligen försökt, har ju haft dem ända sedan de var små. Men de ligger gärna tätt tätt intill, och vill vara med hela tiden. Det blev inte av att vi köpte Prinsen, vilket vi så här i efterhand ångrar… Men tajmningen kändes inte helt rätt med tanke på bröllop och allt som händer just nu. Kanske skulle vi bara ha struntat i det och låtit hjärtat styra… Men nu får det vänta ett tag!

 2. Härlig bild som vanligt!
  Min katt Baloo fick jag när han var 4 så han hade många vanor innan mig. Han ligger inte i knät utan han ska ligga på bröstet. Ska man bära honom måste han få hänga över vänster axel annars blir han mycket upprörd. Fram till förra vintern låg han i stort sett aldrig i sängen hos mig, nu har han lenat upp lite. Dem har många saker för sig som man inte alltid förstår, men det är ju samtidigt deras charm, att de inte låter sig göras om hur som helst. Älskade små bebisar :D

  • @alexandra, Tack! =)
   Visst är det så, Uchi älskar ju att bli kammad och springer till soffan som en hund. Vi börjar ju bara lära oss hur de fungerar. Burna däremot hatar de, kanske har de svårt att andas? Hehe, ”mycket upprörd”, så sött =)

   • @Karin svarar, tar ju ett tag att lära sig hur ens nya katt/katter fungerar. min katt beter sig också som en hund och springer till soffan (speciellt om jag bär på min matbricka). hahaha jaa, mycket upprörd=blir sur, tar sig över till rätt axel eller hoppar ner =)

Comments are closed.