25 april, 2024

Depend – 354 modifierad

depend-354-frankad-1

Efter den mörka dystra Wire Stripper igår blir det ljust och lavendellila idag. Vilsamt, som sorbetglass!

depend-354-frankad-5De här bilderna hade jag döpt till ”depend-354-frankad”. Jag vet att jag har hällt något i denna flaska, men kan för min själ inte minnas vad. Kanske något blått? Något med holoskimmer? Jag har ingen aning och det mindes jag tydligen inte heller när jag tog bilderna, bara att den var modifierad med en blå holo? Så – tänk på det om du gillar denna. Jag antar att det är lite mer blått än det skulle vara och möjligen att det har ett litet litet skimmer i sig (som lika gärna kan vara brus…).

Googlar man på Depend – 354 får man upp dessa bilder, bland annat min egen skittle med detta lila. Jag har visst inte hällt i så mycket annat! Det här är alltså från Depend vårkollektion, ett  fint ganska ordinärt krämlack. Som alltid med Depend är den lättmålad, inga större konstigheter vare sig med pensel eller formula. Helt klart snyggare med min modifiering än utan, tycker jag iaf!

Vad tycker du om detta? Syns det att den är modifierad?

depend-354-frankad-4depend-354-frankad-3depend-354-frankad-2

6 tankar på “Depend – 354 modifierad

  1. vet inte hur den ser ut i orginal men den där lila var jättefin. som du säger vilsam, men samtidigt härlig, som en karamell :D

Kommentarer är stängda.