depend-351-1

Så var det måndag igen och en blå sådan! Tove är fortfarande vikarie för Linda, så bege er till Nailme för fler fina blåa manikyrer idag!

Idag vill jag visa er ett lack jag swatchat men glömt bort! Jag har gått igenom alla mappar med bilder och flyttat allt jag redan bloggat och allt som är obloggat sedan mars nånting. Bilden ni fick se förra veckan är således inte korrekt, den visar bara drygt hälften av alla lack jag haft på bloggen. Vill ni se en ny sammanfattning nu eller vill ni vänta till min nyårssammanfattning med alla 365 lack i ett enda långt inlägg?

Men som sagt, idag får ni se ett bortglömt och möjligen Depends vårkollektions vackraste lack – turkosa 351! Jag är tämligen säker på att jag faktiskt bar detta, då i april, för att bara swatcha detta vore ju synd. Det är extremt fint, lite foilfinish eller om det är glassflecks och väldigt blankt. Tror jag har två eller möjligen tre lager här, Depends lack är faktiskt lite skira men blir nästan alltid väldigt fina i slutändan.

Håller ni med om att detta var Depends vackraste lack från vårkollektionen? Otroligt fint! Synd att bilderna blev lite kassa bara… Jaja…

depend-351-2depend-351-3depend-351-4depend-351-5depend-351-6

Comments are closed.