Ni får verkligen säga till om det blir för mycket kattbilder! För min del kan jag inte låta bli att fota dem, de är så himla söta och jag älskar deras små runda ansikten…

Häromdagen satt jag och jobbade när båda kissarna satt bakom min skärm. Såg så himla roligt ut när Uchi lägger tassarna omkring Deshis hals när han tvättar honom. Lite grann ”kom här så får jag tvätta dig bakom öronen, jo, inga protester nu!”. Men det var verkligen inget motstånd eller gnäll, bara härligt. Så gulligt…

uchideshi-12uchideshi-13uchideshi-14

  1. Karin! fota på med dina katter, det är bara kul tycker jag fastän jag inte är katt-tokig :)

    Måste bara säga att jag hade de snyggaste naglarna på nyårsafton iaf (jag som vann Butter-tävlinger). Är jättenöjd! Fick många fina kommentarer, så jag tipsade om ditt Nailmail. Ha en bra dag

    • @Annika B, Vad bra att du tycker det! Lär bli massor av kattbilder framöver! =)

      Gud så roligt!! Jätteroligt att du fick komplimanger!! :D Ha en riktigt fin söndag!

Comments are closed.