24 april, 2024

Uchi & Deshi

image

Så vad har vi gjort i Älmhult? Jo, vi har adopterat två birmabröder!

De heter idag Roney och Ronaldo, men vi kommer döpa om dem till Uchi och Deshi, en term inom aikidon bla. De är nio månader gamla och blåmaskade.

Bättre bilder kommer såklart! På bilden ovan Uchi som är lite blygare och mer stillsam. Världens bästa present!

Och nej, ingen kan ersätta Wendy men ett liv utan katt är meningslöst!

22 tankar på “Uchi & Deshi

  1. Grattis på födelsedagen! Hoppas du haft det toppen och får en fin kväll! Och många grattis till uttökningen i familjen, vad roligt! Jag håller med om att ett liv utan katt är meningslöst, när jag flyttade hemifrån till en allergisk sambo och lämnade kvar katterna hos mina föräldrar gick det bra i ett par månader, sedan höll jag nästan på att bli sinnessjuk av att vara kattlös. Det var så tomt och trist att leva utan misse!

    1. @Anneli, Tack så mycket! Det var en lång och jobbig dag, men ändock väldigt bra. Det är verkligen tomt utan katt, förstår att du nästan blev sinnessjuk! Kan du inte ha Sphynx eller Devon heller?

  2. Åååh! Bästa födelsedagspresenten nånsin! Jag har gått igenom vad du gjort med Wendy fem gånger dom senaste åren så jag förstår dig fullständigt. Jag var förutseende nog att se till att aldrig bli kattlös men insåg när den sista ragdollen somnade in att jag utöverhuskatten jag hade kvar verkligen BEHÖVDE en ragdoll i familjen också. En ny katt kan och ska ju aldrig bli en ersättning för den man förlorat men dom kan ju fylla ens hem och liv med en massa glädje och kärlek igen och bli en stor tröst i alla fall.

    1. @Annefia, Åhh, 5 gånger! Herregud, det skulle jag aldrig överleva… Men ja, bästa födelsedagspresenter ever och vi är verkligen glada att vi har katt igen! Ragdolls är också jättefina =)

  3. Grattis på födelsedagen! Vilken otroligt fin present, de är otroligt söta! Håller helt med att ett liv utan katt är otroligt tomt.

    1. @Lina, Ja, det går knappt att föreställa sig hur tråkigt vårt liv var här i mellantiden. Dessutom grälade vi mycket mer… Och tack! =)

    1. @Elyria, Ja, visst är han! Ja resan gick bra, Deshi var lite orolig medan Uchi bara sov. De fick komma ut två gånger men gjorde inte ifrån sig förrän hemma. Så inga problem även om resan var lång.

  4. nej åhhh vad söta. stort stort grattis!
    var utan katt ett åt när min Simpson dog, fruktansvärt. sen fick jag Baloo, var vuxen men gjorde inget. är en riktig charmör :D den nya katten ersätter aldrig ens gamla vän, utan blir en ny del av familjen.
    Härligt för er med två sötisar i familjen!!

    1. @Alexandra, Tack så väldigt mycket!
      Nej, de ersätter aldrig dem andra men kanske hjälper till att fylla hålet en aning. Jag saknar Wendy och hennes trygghet enormt mycket, hoppas dessa blir lika trygga med oss snart.

      1. @Karin svarar, förstår dig. är något speciellt med en katt man haft länge, den trygghet, säkerhet och närheten är väldigt speciell. men som det ser ut på bilderna så kommer det här fungera alldeles utmärkt =)

        1. @Alexandra, Ja, och att man känner varje tanke hon tog, nu med Uchi & Deshi är allting så främmande hela tiden. jag vet liksom inte vad en handling leder till osv. Men det blir bättre och bättre!

Kommentarer är stängda.