Vårt lilla busfrö, han är för bedårande! Rolig och busig och en knasig krok på svansen. Otroligt gosig men ingen knäkatt riktigt än, men det kommer det också =) Han påminner en del om Fanny, den katt jag hade 2000 till 2005 eller vad det var. Hon var lite fånig och rädd av sig, men Deshi är inte riktigt lika feg. Dock är han enormt storögd hela tiden!

deshi-6deshi-7deshi-5deshi-9

 

Och så var vi ute i snön i några minuter! Inte så intressant….

deshi-10deshi-11deshi-12

  1. Signe hatar att gå ut i sele. Hon tycker det är läskigt. Siri gillar det om det inte är mycket barn på gården som springer runt men Signe gillar det inte alls. Siv tycker allt är roligt. De är så olika, katter. Stora personligheter i små kroppar.

    • @Sminkan, Eller hur, vi har ju ingen aning om vad dessa gillar eller ej. Deshi tyckte nog att selen var lite tung, kanske med en mindre sele så är det roligare. Sedan var det ju snö också, konstigt!

      Katter är ju så himla roliga!

Comments are closed.