depend-356-1

Det är lördag och prognosen spår årets hetaste dag! Vet ännu inte vad jag ska göra idag, är ensam hemma och skulle nog behöva lite ensamtid. Frågan är bara om jag verkligen ska stanna inne? Måste ju göra klart Nailmailbladet också idag… Hmm…

Nå, på årets varmaste dag passar det ju bra med ett underbart solgult lack från Depends sommarkollektion, nummer 356! Det här är bara så himla fint, en riktigt härlig gul nyans och så skimret på det som ger det liv. Älskar det! Gula lack ska vara knalliga, går de mot orange blir de inget bra alls. Det här var tre lager tror jag, bra formula ändå för att vara ett gult lack. Lättlackat och inga andra konstigheter.

Bilderna är tagna en dag utan direkt sol, måste bära detta igen och kanske fota om det för en mörk dag i vinter. =)

Vad gillar du detta? Visst blir man lycklig?

depend-356-4depend-356-3depend-356-2depend-356-5

  1. Det är så svårt att hitta gula lack som inte är helt genomskinliga även efter fem lager och som inte gör att naglarna ser bara ”sjuka” ut.
    Detta påminner verkligen om sol. :)

Comments are closed.