hare-hookyatthehamlet-1

Så var det onsdag igen och det betyder ju att du är mycket välkommen till veckans Gröna Onsdag! Veckorna går lite väl fort tycker jag, sakta ner för sjutton! Om du är med idag med din gröna manikyr är du mycket välkommen att skriva en kommentar i detta inlägg! Detta oavsett om du är med i din egen blogg eller via instagram eller twitter. Deltagarlista kommer ikväll.

imageIdag vill jag visa er Hare’s Hooky at the Hamlet. Lacket ingår i kollektionen Last Queen of France som kom i våras tror jag? Jag var tvungen att fråga mina vänner på Facebook om Hooky räknades som blå eller grön, turkos kan jag väl sträcka mig till mig åt det blå eller gröna hållet? För på mina naglar var det grönt. Detta kan bero på det NfuOh jag visade er i söndags, det var lite för grönt för att vara riktigt perfekt som underkläder till detta.

Jag har här använt två lager ovanpå NfuOh, det ser ut att vara väldigt knöggligt men det är ljuset som lurar er. Det blev riktigt kassa bilder på detta tyvärr, får lacka om med detta en annan gång utan underkläder så får ni se en repris på detta en annan onsdag. Men som sagt, i flaskan är det mer turkosgrönt och jag gillar det verkligen även på mina naglar. De vita fyrkantiga glitterbitarna lyser upp det gröna och gör lacket riktigt coolt.

Lite knöggligt, lite knepig formula, annars bra som Hare alltid är.

Vad tycker du om detta? Gillar du det men inte på mina bilder? Och framförallt – är du med idag?

hare-hookyatthehamlet-2hare-hookyatthehamlet-3hare-hookyatthehamlet-5hare-hookyatthehamlet-4

 1. På bilderna, på min monitor, är lacket mer grönt än blått i alla fall. Himla tjusigt. Lite blått skimmer i ser det ut som. Klart fall av ”måste kolla in mer och kanske skaffa”-lack.

  Jag är med idag.

  • @Camilla, Jag försökte få det att bli så grönt som det var i verkligheten, bra att det stämde hos dig iaf! Det är blått skimmer, kolla in instagrammakrobilden jag lade upp senare idag! =)

   Kul att du är med!

  • @Alexandra, Ja, det tror jag också. Men jag ville testa med för att ha färre lager av Hooky, ville inte att glittret skulle drunkna… Jaja får lacka om med det en annan gång.

   Kul att du är med! =)

 2. Tjusigt! Men gränsen mellan blått och grönt, den är himla svår alltså.
  Det här är första gången jag är med på Grön Onsdag officiellt, har smugit med på instagram lite tidigare men inte anmält mitt deltagande ;-) Jag heter Fluffludd, la upp Essie Pretty Edgy och taggade med #grönonsdag!

Comments are closed.