I dag hittade jag en fästing på magen. Det var riktigt nära att jag fått en panikattack, jag hatar fästingar och är livrädd för dem. Men nu hade jag lyckats få en och om Anders inte fått bort den så snabbt som han fick hade jag nog blivit smått galen… Suttit på golvet och tuggat på mattan eller nåt…

Ryyyys. Finns en film på Instagram jag tog på krypet om någon är intresserad, bläää!

Men nu är det kväll och efter en skön och underbar dag (jag menar, vad kan possibly go wrong när man fått en fästing? Värre kan det ju inte bli!) är det dags att besöka er! Alltid så roligt att titta in och se era fina manikyrer. Idag var ni riktigt många, underbart! Visst är det ett härligt grönt hav här nere?

rad1-v29rad2-v29rad3-v29

 

Deltagarlista Grön Onsdag

 

Det var alla denna vecka! Hojta om jag missat dig!

  1. Blä för fästingen! Har aldrig haft en men är livrädd för att få den. Jag förstår varför du skulle tuggat på mattan. ;-)

  2. Åh vad härligt med alla gröna lack! Och hu, färstingar är verkligen inte roliga! Tur att din HARE är ett så mycket trevligare djur! Mitt gröna lack från förra veckan satt fortfarande kvar på naglarna så jag har en slags ”favorit i repris” hemma hos mig :)

Comments are closed.