bbcouture-tuttifrutti-1

Idag har jag swatchat lack! Kommer inte ihåg hur många det blev nu, 15 st kanske? Ska fortsätta med andra lack imorgon så jag kan bygga upp ett litet lager. För ni gillar väl mina nagellacksinlägg och att de kommer varje dag nu?

Här är ett av de lack jag tog mig an idag – BB Couture Tutti Frutti. Tyvärr hittar jag ingen info om vilken kollektion den kommer från, däremot ser jag att den inte längre finns varken hos BB Couture eller Overall Beauty. Synd, för det här är en väldigt söt rosa nyans! Inte bara rosa slätt och jämnt, utan det är ett blått glimmer om det. Inte skimmer för du ser inte några blå skimmer eller så, men det är liksom en droppe blått i det. Väldigt fin nyans!

Här är det 2 lager, jag fick kämpa lite för att fota lacket i solen så ni skulle få se det underbara skimret. Hoppas det syns! Något rinnig formula, as BB Couture always is. Men lättlackad och ger ett fint resultat utan vallar eller kala fläckar.

Vad gillar du nyanser som detta? Helt din kopp te?

bbcouture-tuttifrutti-2bbcouture-tuttifrutti-4bbcouture-tuttifrutti-3bbcouture-tuttifrutti-5bbcouture-tuttifrutti-6

Comments are closed.