Idag är det tre år sedan min pappa dog av sin cancer. En fruktansvärd tid som jag är glad att jag kommit igenom även om jag aldrig kommer sluta sakna honom.

Var rädd om dina nära och kära! Ge dem en kram ikväll!

image

  1. Kram! För mig är det fem år sedan mamma gick bort i cancer. Tiden går fort ändå.. Saknaden är alltid lika stor även om mitt hjärta slutat värka

  2. Kram till dig!
    Livet är inte alltid rättvist och cancer är en hemsk sjukdom. Som tyvärr både min mormor och morbror avlidit av :(

  3. beklagar sorgen… ja vissa saker får man vara tacksam för att man klarar ut. tyvärr sätter de sina spår och man blir aldrig sitt gamla jag igen utan ett nytt. som tur är blir det nya ett starkare jag. kram

  4. Att behöva se sina närmaste kämpa mot Cancer är nog det värsta man kan gå igenom. Näe, sluta sakna gör man aldrig även om sorgen lägger sig med tiden. Min pappa gick bort i Lungcancer för 12 år sedan och jag saknar honom varje dag fortfarande.

Comments are closed.