Fick en mycket onödig kommentar igår. Eller kanske, kritiken i sig kanske var bra men varför då vara så elak?

Vet du om att du suger på make?!
Håll dig till att visa naglar för det kan du iaf!!

Om du ska visa dina sminkningar kan du iaf göra dom färdiga!!
Ex eyeliner, kajal på vattenlinjen och plocka ögonbrynen ( även måla dom)

Naturligtvis en anonym, söndagsuttråkad random besökare som bestämde sig för att vara elak istället för konstruktiv där hon sitter i en stuga uppe i Norrland nånstans (jodå, ip-numret pekar ditåt). Hade hon gett mig denna kritik på ett mer vänlig sätt hade det ju inte varit några konstigheter, visst kan mejken (Green Julip från förra veckan) tyckas vara ofärdig utan eyeliner och att mina ögonbryn kanske var lite oplockade. Men detta var en arbetsmejk, jag skulle sitta i en skåpbil hela dagen (med solglasögon) och jag hade inte tid eller lust att dra på hela krigsmasken. Jag skulle ju inte på fest direkt! Och de små svarta hårstråna som syns på bild syns inte irl kl 6 på morgonen.

Jämför med denna mejk: Photo ready när Folkbladet var här. Är den också ofärdig?

Oavsett vilket. Ni får gärna tycka att det jag gör är fult, att mina mejker suger och att de är ofärdiga. Jag visar inte upp mina mejker här för att jag är utbildad mua. Inte heller för att inspirera till något annat än att våga ha färg på ögonlocken. Jag sminkar mig för min egen skull! För att jag ska känna mig fin, bekväm och kvinnlig i mina bylsiga svarta arbetskläder. Och ge mig kritik för all del, men ge den då konstruktivt och vänligt. För även om du inte känner mig sårar dina elaka ord. Även jag har dåliga dagar, ledsna och ensamma dagar där jag tar till mig skit och gör den till min.

Så, du lilla anonyma näthatare utan liv: dra åt helvete! Kom inte tillbaka till min blogg om du inte kan ge mig kritik på ett vänligt sätt! Jag är inte din slagpåse och hur mycket jag kladdar runt ögonen eller ej är inte din ensak!

Ps. Det finns bloggare som tar bort alla anonyma kommentarer, oavsett om de är vänliga eller ej. Så vill inte jag ha det. Var snäll och respektera att andra människor också har känslor. ds.

 1. Bra sagt, helt rätt! Och jag tycker helt ärligt att den kritiken var helt obefogad på alla sätt. Jag gillar dina sminkningar och har då inte tänkt på ” att du inte har kajal på vattenlinjen” etc.!
  Helfånigt, vadå ”färdiga”? Alla sminkar sig ju olika för tusan, många har ju aldrig kajal på vattenlinjen t ex.! Nä, nu blir jag alldeles häpen och väldigt irriterad!

  Men vilken TUR att du fick veta att du är dålig och måste måla ögonbrynen, PUH…! ;P
  Hoppas du minns att du inspirerat åtminstone mig till mer än ett sminkköp, även med ”ej färdiga” sminkningar!

  Nej, dåligt given kritik som dessutom är rätt konstig, behöver INTE ihågkommas. KRAM på dig

 2. Vilken jädra onödig kommentar, man behöver inte vara elak. Herregud, alla kan väl inte vara lika duktiga som Linda Hallberg, jag är definitivt inte så duktig, men jag lägger ändå upp mejker ibland för att det är roligt! Smink ska vara skoj!

 3. Små ynkliga människor som inte kan göra något bättre och inte har ett eget liv att ta tag i… Skit i dem bara, ge dem inte glädjen till uppmärksamhet ens! Du är jättefin, jag gillar dina sminkningar så fortsätt som du är söta du!

  Idioter finns det gott om. Skit i dumma små trånga mänscher som inte borde ges någon som helst uppmärksamhet. Sträck på dig för du är fin och bra!

  Kram!

 4. Men herregud! Eftersom det finns ett facit på hur en färdig sminkning ser ut. Fy vad tråkig skitkommentar! Strunta i den! Jag tycker dina sminkningen är fina och du visar ofta upp lite ovanliga ögonskuggorna som är roliga att se ”in action”. Keep up the good work!

 5. Vissa människor tror dom mår bättre av att trycka ner andra när det egentligen är dom själva som mår dåligt. Tyvärr. Skit i den idiotiska kommentaren och keep up the good work!

 6. Intressant att personen, trots sitt ogillande, tydligen bemödar sig med att följa det hon (gissar jag) ogillar, och dessutom lägger ner energi på att kommentera!

  Din blogg är alltså en mycket viktig del i hennes liv, eftersom hon engagerar sig så mycket. Typ en så’n som på dagis, som söker kontakt med att slå kompisarna med spade. Lite klumpigt liksom. Eller mycket. Men ändå.

  Du har betydelse, och exakt vad hon säger är ju mindre viktigt. Du är viktig för henne helt enkelt!

 7. bra skrivet karin! men herregud vad är det för fel på folk…visst kan man ha åsikter men är ju stor skillnad i hur man uttrycker dem. mitt egenhändiga motto blir allt sannare tyvärr ”anta att folk är idioter, så blir du glatt överraskad vid de få undantagsfallen”…

 8. Så trist när folk måste kommentera och skriva elaka saker! Om det är något de inte gillar kan de väl bara låta bli att låta alla andra få veta det! För ärligt talat, vem bryr sig om hennes åsikt, egentligen? Det värsta av allt är när folk inte vågar stå för sina åsikter utan skriver dem anonymt. Och hon har dessutom helt fel!

Comments are closed.