ons-1206-1

Det måhända är grön onsdag idag, men jag kör med en neonmejk! Förvisso i delvis grönt!

Jag har använt en av Sleeks paletter, den som heter Acid och innehåller bland annat skuggor i neonnyanser. Något dåligt pigmenterade, borde haft en kladdigare bas under för mer intensitet. Får tänka på det nästa gång. Jag tog först den gröna i den yttre ögonvrån och därefter den rosa i inre ögonvrån och under ögat på utsidan. Lite osmart med rosa skugga förresten, för när jag tog av mig solglasögonen hade jag rosa spår efter dem på näsan. Såg ut som att jag hade kladdat utanför! Nåja, svart kajal och mascara och thats it.

Fick förresten beröm för mina naglar och mejken idag från en tjej på Sixt, kul!

ons-1206-3ons-1206-2

Produktlista

Hud
Bas: Hallonfröolja
Foundation: Clinique Stay Matte shade 09
Puder: BareMinerals Ready Mineral Foundation
Rouge: BareMinerals Ready Mineral Rouge – Close Call

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Sleek – Palett Acid. Neon rosa och grön.
Mascara: Clinique Waterproof mascara
Kajal: Apolosophy svart kajal

Läppar: Face Stockholm – Krokus

Attityd: Pigg och sugen på kroppsarbete

Comments are closed.