Just som jag sätter igång med det här inlägget korvar Deshi ihop sig som en liten kringla mitt framför mig på skrivbordet. Han ser så rolig ut, helt blöt i nacken. Antar att Uchi varit framme och slaskat… Han är ju något distraherande, men det ökar ju lyckohormonerna så kan inte tänka mig bättre ”bakgrundsbrus” än det just nu!

Men nu är jag redo att besöka er och se era gröna underverk idag! Ni var ganska många idag, kul! Visst ser det härligt ut här nedanför? Bilderna är som vanligt i samma ordning som deltagarlistan nedan.

rad1-v24rad2-v24rad3-v24

Deltagare Grön Onsdag

Uppdatering

 • Tove är också med, med sin Studentmanikyr. Väldigt söt nailart!
 • Emelie var också med, med turkosa Nordic Cap. Fint!
 1. Åh, jag var också med men la upp mitt inlägg innan du la upp ditt gröna, och hann inte kommentera hos dig går.. Men grönt var det i alla fall, och länkat till din blogg.. :)

 2. Heeej! Jag är inte med på bilderna men det gör inget. Jag är ju iaf med i listan. :) Härligt att se så många fina gröningar på en gång. Älskar de här bildkollagen.

 3. Hej, älskling!

  Jag har fortfarande kvar mitt A-England ‘Dragon’, ja du vet ju att jag har haft och har en typ 60-timmars arbetsvecka denna veckan … som ju går i mål imorgon! Vilket tyvärr har inneburit att jag har passat både på Blå Måndag, passar på Holofredag imorgon och sist men inte minst passade på Grön onsdag :(

  :*****(

  Men nästa vecka blir det ändring på det. Yay :). Can’t wait :). Så himla neonsugen jag är då!!! #teaser ;)

  PoK!

Comments are closed.