Piratpartiet regerar! Skicka åtminstone en person till Europaparlamentet som kan föra vår röst där! Det handlar om vår integritet och rättsskydd, inte olaglig fildelning. Så, dagens valtal! Härmed kommer jag ut som Piratpartist! Och jag går inte med i mitt första politiska parti för att det är gratis, utan för att jag vill kämpa för mina rättigheter i ett modernt samhälle!

Idag väntade ett möte nere på stan tillsammans med två underbart duktiga killar. Vi hade vad vi kallar för Open Coffee-möte, där vi entreprenörer samlas inofficiellt och pratar affärsidéer och aktiviteter. Idag var det bara dom två och Anders och jag, så det blev mer en vanlig fika. Vi höll också ett konsituerande möte angående vår nya förening Cloudberry Event, så nu är det igång också.

Efter mötet gick vi ner till Tyska Torget, där ett försök att ha Sveriges Största Fika pågick.  Norrköping tävlade mot Jönköping, som verkade leda stort tyvärr. Var du där LipGloss Bitch? Det var gott med gratis kaffe iaf =)

Dagens är på en grund av Dignity från Face över hela ögonlocket upp mot ögonbrynet. Därefter är det tre Manly-skuggor (varför döper man en palett med smink till Manly?), först en starkt rosa i den inre ögonvrån som sedan suddades ihop med en mörkt lila. Den lila drogs upp ganska långt mot ögonbrynet innan den suddades ut med Mac-pigmentet Vanilla. Under ögat en olivgrön skugga, även den från Manly-paletten. På så vis tog jag upp alla färger i min topp – hurra! Eyelinern är den lila Electro Lady från Mac och mascaran IsaDora. Läppglans från Kiko och ögonbrynen är ifyllda med BrowZing från Benefit, liksom rouget som också är Dallas från Benefit.

  1. Pingback: Karin Johansson

Comments are closed.