tis-2201-3.jpgDagens matchar min blå kofta. Jag använde de blå skuggorna i H&M´s Smokey Eyes palett, dvs O i övre raden som är mörkt petroleumblå och E som är gråblå.

Det här med Dignity är lite intressant, det krävs en hel del övning för att det ska bli rätt. Med UDPP är det bara att jämna ut, pudra så är det klart. Att använda Dignity är helt klart mycket svårare. Det gäller att stryka ut ett så tunt lager att det inte alls syns! Helst ska man inte ha något under heller som gör att det flyter ut, som underlagskräm eller foundation.

tis-2201-1.jpg

tis-2201-2.jpg

Imorse började jag således med Dignity upp till ögonbrynet, för att sedan använda den gråblå E-färgen från paletten. I globlinjen använde jag den mörkare blå för att få ett djup i ögat. Denna blandade jag ut med en vit färg från en Too Faced palett, men den ser väldigt lila ut på bilden. Den blev lite förorenad tror jag. Jag grundade också med svart kajalpenna från Revlon innan jag drog en tunn linje med svart eyeliner från Maybelline. Jag valde att ha kajal under för att linjen inte skulle bli så skarp. Upp till ögonbrynet har jag också Benefit´s High Beem och Browzings på ögonbrynen.

Som jag skrev i inlägget under använde jag en ny dagkräm idag, Firming foundation lotion från Forevers serie Aloe Fleur de Jouvence. Jag måste säga att jag är riktigt nöjd med hur den överlevde dagen. Den blev inte fet och rinnig och känns inte heller tung och komptakt. Men utförligare recension kommer senare och tro mig, jag kommer vara ärlig om jag inte gillar den trots att jag är återförsäljare av den!

Comments are closed.