26 april, 2024

Dagens: Utmattad morgon

Sådärja, äntligen hemma på lunch och en chans att lägga ut dagens mejk! Jag kommer aldrig vänja mig vid uttrycket ”dagens make”, vadå, byter de man varje dag eller? ;)

Nå, idag var jag mer trött än vanligt. Matt i hela kroppen och ja, trött. Inte kul känsla, som tur är hade vi morgonmöte på ett café med mina kollegor, så fick en chans att vakna till innan jag begav mig ut på vägarna.

Idag har jag använt MUS Regent över hela ögonlocken och Mac-pigmentet Violet i globlinjen och i den inre ögonvrån. Jag hade väldigt svårt med att få till bilderna idag, ni ser ju på bilden nedan att nästan alla blev suddiga! Fick till slut be Anders om hjälp och det vet man ju hur tålamodskrävande det är… ;) Förresten, jag håller på att vänja mig och mitt hår vid balsammetoden, då jag tvättar håret med ett silikonfritt balsam och helt utan shampo. Jag använder Såklart från Garant, och det är verkligen en tillvänjningsfas. Dessutom tar det en himla tid att skölja ut allt balsam, vet inte riktigt om jag har ork för det. Ska prova äppelcidervinäger-skölj imorgon och se om det är bättre för att slippa känslan av att det är så fett.

Nå, nu måste jag dra igen!

Produktlista

Hud
Foundation: Vichy Aerateint Pure Fluid
Puder: Mac Mineralize Powder Light
Bronzer: BareMinerals Ready Rouge

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Microshadow – Regent. Mac – Violet.
Mascara: Lumenes Blueberry Curl Mascara.
Ögonbryn: Clinique Instant Lift for Brows
Eyeliner: Wet n Wild MegaLiner Liquid Eyeliner – Black Sparkle

Läppar: Clinique och Mac – Violet (pigment iblandat med läppbalsamet)

8 tankar på “Dagens: Utmattad morgon

  1. Skitsnyggt! Jag tycker ju att du passar perfekt i kort hår men jag måste säga att du även passar i den här längden. Det kommer att bli jättebra när du får till den där fina frisyren du har tänkt. :)

  2. Gillar din frisyr! Hört talas om balsam-metoden, jag skulle aldrig stå ut. Mitt hår är tunt och blir platt och fett av balsam… Ska dock bli spännande att höra vad du tycker när du vant dig =)

    1. @Alexandra, Tack! =)
      Det är inte så farligt, det blir inte platt och fett utan återfuktat eftersom man inte använder uttorkande shampo. Det som vi tror är fett är alltså ett friskt och starkt hår. Men visst får man i början fett hår innan det vänjer sig.

  3. håret blir bättre med tiden, när ”återfettningen” ställt om sig :) jag kan rekommendera coops balsam ”x-tra”, superbilligt och effektivt! ska vara ok enligt balsammetoden oxå!

Kommentarer är stängda.