depend-367-4

Ahh, hur ofta är jag ledig på en torsdag!? Händer typ bara i juli när jag är permitterad, längtar redan… Idag är det ju som bekant kristi flygare, Kristi Himmelsfärdshelgen. Tror jag? Nåja, jag håller inte reda på sånt där utan är bara tacksam och glad över att få vara ledig.

Idag är det också min älskade mammas födelsedag! Grattis mamma! Jag hoppas hon och hennes gubbe kom iväg på sitt hemliga äventyr? Det lär märkas om inte annat. =)

Eftersom det är torsdag tänkte jag också vara med på Rosa Torsdag, det är Princessemma som håller i det! Jag vill visa er ett lack som visade sig vara svårfotat! Depend – 367 som kommer från årets sommarkollektion. I år har Depend blått skimmer i sina lack. Inte i alla tack och lov, men i kanske hälften av dem. De som jag testat utan skimret gillar jag verkligen, men detta… Nja. En sak att räkna in i variablen är ju att jag har svårt för röda och rosa lack överlag. Ett udda skimmer räddar därför lack i denna kategori, det gör dem spännande och hamnar därför i en annan kategori. Den som vi häromdagen definierade som lack-som-får-Karin-att-gå-igång eller vad det var =)

Ett korallrosa skimmerlack alltså med blått skimmer. Funkar, men är ingen favorit. Två lager tyckte jag räckte även om ett visst VNL anas på bilderna och visst ger det blå skimmer en effekt som tyvärr slår över på solbilderna. Men ni ser det tydligt i bilderna i skugga. Lacket ser finare ut i flaskan än på naglarna, så mycket kan vi säga! Trots mina solbrända fingrar. Däremot är det lätt att lacka med, kladdade bara lite när jag försökte täcka mina bara nagelkanter.

depend-367-1depend-367-2depend-367-3depend-367-5

 

Comments are closed.