nfuoh-174-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag! Woho, september och dags för lite mer murriga nyanser! Fast inte här, jag kör med vårgrönt fortfarande. Är du med idag? Lägg till dig nedan via inLinkz, gärna före 21 som vanligt.

Idag visar jag alltså vårgröna NfuOh – 174, ett krämlack som skiktat sig tråkigt nog i flaskan. Men jag stoppade ner en pinne och rörde om så det som kommer upp på penseln är rätt nyans. Svårtfotat dock, har använt både led-lampa och dagsljuset och ni ser ju hur olika bilderna är. Men det är en ganska ärtig nyans absolut inte så gul som den ser ut.

Helt ok formula trots oanvänd i flera år. Lite vallade det sig längst ner tyvärr.

Vad tycks? Tröttnat på ljusa nyanser?

nfuoh-174-6nfuoh-174-3nfuoh-174-2nfuoh-174-4nfuoh-174-5


 1. Jag har verkligen inte tröttnat på ljusa nyanser. Jag kör också på vårtema idag. Lacket släpptes ganska nyligen men är ändå glatt grönt. :) Och visst är det trist när lack skiktat sig. :/ Fint är det, hur som helst.

 2. Jag vill fortfarande ha ljusa lack ett tag till, men idag visar jag ett lite mörkare. Trodde flaskan så ut så Karin, wow vilken läcker tänkte jag…bombad..lite. Fint som bara den:)

  • Ja den är ju riktigt snygg sådär, synd att färgen inte följer med som schackspelet i Jul-Kalle haha!
   Kul att du var med idag! =)

  • Jaa det gör nog jag med egentligen… ;-) Och det är bara ljuset som spelar dig ett spratt, lacket är som på första bilden. Kul att du var med idag!

 3. Jag tycker det är en härlig nyans av grönt! Man kan behöva lite sprallgrönt en sån här regnig dag.
  Själv kör jag ett arkivinlägg eftersom jag fortfarande inte har kommit igång med att måla naglarna efter min nagellossning, men det är ett väldigt grönt lack i alla fall! :-)

  • Ja men det håller jag verkligen med om! Kul att du är igång även om det är med arkivinlägg! Och skönt att naglarna mår bättre!

  • Kul att du gillar det! Ja jag har knappt märkt av sommaren! Blir skönt med höst ändå… =) Kul att du var med idag!

Comments are closed.