butterlondon-trustafarian-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag! En vecka närmare vår, även om vi just nu är inne i en riktig kallfront. Men du är väl med här inne i värmen och gnuggar dig mot alla andra sköna gröningar? Lägg till dig nedan via inLinkz!

Veckans repris är Butter London – Trustafarian, en mycket mild grön nyans, med en holoeffekt som är ganska svag men ändock finns där. Visades senast 2014 och kan väl få synas igen kan jag tycka. Butter London försvann helt från hypen, antar att de misslyckades med att leverera.

Här är det två lager, lättlackat och inga konstigheter.

Jag gillar det iaf! Vad tycker ni?

butterlondon-trustafarian-2butterlondon-trustafarian-3butterlondon-trustafarian-5


  1. Vilken fin, vilsam grön nyans! Jag har ett par Butter London, men har väl aldrig känt mig jätteintresserad av märket. Är inte jätteförtjust i flaskans form, föredrar runda flaskor.

  2. Gillar ju Hololack, trots att jag inte äger många. Detta är vårigt och fint, men för ljust för min smak… Vill gärna ha lite mera ompfh i saker och ting ;-)

Comments are closed.