lor-0310-1lor-0310-2Ni anar inte hur trött jag normalt är på lördagar… Helt ledbruten och trött efter två dagars slit som chaufför och lördagarna brukar ägnas i sängen till sena eftermiddagen. Så ej idag. Nej, imorse var det bara att pallra sig upp tidigt och göra ordning sig eftersom ett besök på Ikea och mammas jobb* väntade!

Fast det började inte så bra, hade glömt min plånbok i skåpbilen och fick därför jaga reda på en jouransvarig på hyrfirman och sedan fick vi vänta ett bra tag på att de skulle komma. Så det blev frukost på Preem istället! :D Men till all lycka låg plånboken kvar på sätet i bilen, fullt synlig utifrån!

På Ikea blev det mest lite småplock, lite krukor och korgar och sånt. Inte så upphetsande! Mejken idag tycker jag blev desto mer, även om den är ganska diskret. Jag grundade med Dignity upp till ögonbrynet, därefter Mac-pigmentet Softwash Grey på hela ögonlocket upp mot globlinjen. I globlinjen sedan ett annat Mac-pigment som heter Accent Red, jag suddade ihop det litegrann med den grå men ville inte förstöra någon av dem. Upp mot ögonbrynet suddade jag sedan med Vanilla Sky från TINte, min favvo-highlighter! Svart gelliner från face och ljust läppglans från Face med namnet Krokus.

lor-0310-5lor-0310-3lor-0310-4

* Nej, mamma jobbar inte på Ikea. Vi åkte dit efter shoppandet!