Här kommer så gårdagens mejk! Lite jobbig onsdag, vaknade ensam och saknade inte bara Anders utan såklart Wendy. En vecka utan min älskade minigris… Det var en tung förmiddag! Men så på eftermiddagen åkte jag till Nykil, 3 mil söder om Linköping, för att träffa Therese och hennes två nordsvenska valacker! Apollo och Elver, så himla söta! Lååånga svepande luggar (som jag flätade fiskbensfläta i när vi ryktade av dem efteråt) och väääldigt tunga hovar. Elver trampade på min ena fot, inget brutet och inget blåmärke heller! Men lite svullet och ömt. Tur i oturen!

Här har jag använt Lily Lolo-skuggan Soft Brown, den är så himla snygg! I globlinjen en blå skugga från Too Faced. Eyeliner från Kicks. Läpparna är med en av mina nya Lip Tars, denna är väl kanske inte så klädsam… Ska visa och swatcha dem allihopa, kanske hinner det imorgon. Men de är dryga som fan, en liten droppe räcker till mina läppar – lätt!

Nu i kväll ska vi förresten träffa en birmauppfödare, Jennie som äger Snölyktans Birmauppfödning! Nej, inga kattungar än men just för att lära känna kissarna lite… Eventuellt blir det ett köp därifrån senare, om vi gillar dem såklart.

Produktlista

Hud
Foundation: Lancôme
Puder: Lily Lolo Mineral Foundation –  Popcorn
Rouge: Helena Rubenstein – Concerto.

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Lily Lolo Mineral Eyeshadow – Soft Brown. Too Faced – Cop a Teal.
Mascara: Lumenes Blueberry Curl Mascara.
Ögonbryn: Clinique Instant Lift for Brows
Eyeliner: Kicks

Läppar: Obsessive Compulsive Cosmetics – Lip Tar – Grandma (tror jag)

  1. Jättesnygg makeup! Plus att jag inte kunde hålla mig utan kikade in på Snölyktans hemsida. Bara bedårande birmor :)

Comments are closed.