tors-0404-3

Det är märkligt att jag alltid är så trött på torsdagar. Ok, jobbat en dag av två och kanske sover jag dåligt också. Men fredagsmornar är verkligen heliga för mig, låt mig sova!

Nåja, nu var det dagens mejk vi skulle titta på! Här har jag använt Sand Dune i den inre ögonvrån, tyvärr tar den över lite för mycket. I den yttre ögonvrån Malevolence, den röda skuggan ni såg i inlägget nedan. Den försvann helt tyvärr och är ännu inte återfunnen. Svart kajal från BareMinerals, roligt nog sitter den fortfarande kvar på vattenlinjen såhär 6 timmar senare! Så om du letar efter en bra svart kajal för vattenlinjen är denna ett bra tips.

I övrigt inga störra märkligheter tror jag! Måste pudra ner mig ordentligt innan jag gick efter lunchen, min solskyddskräm och foundation gick inte ihop sig alls.

tors-0404-1tors-0404-2

Produktlista

Hud
Foundation: Oriflame EcoBeauty Hydrating Foundation – Light Ivory
Solskydd: Neutrogena Dry Touch spf 70
Rouge: Mac Ombre Blush – Vintage Grape

Ögon
Ögonskuggeprimer: To Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Meow Cosmetics – Malevolence, Sand Dune.
Mascara: Clinique

Läppar: Organiqs.

Comments are closed.