Ja, jag är tillbaka. Måndagar är min produktiva dag, då får jag saker gjort som jag länge skjutit upp och funderat på över helgen. Min lilla bloggpaus var välgörande, jag kände bara i förra veckan och i helgen att jag helt enkelt inte orkade vara glättig längre. Jag försöker kämpa på men mitt liv är lite som kvicksand just nu. Ju mer jag kämpar desto sämre går det.

Men men, idag var det sista dagen att göra en ny video till Beautynista och det var ju rätt kul förra gången! Denna gång var temat färgstark mejk, så jag letade lite inspiration i gamla nummer av Make Up Store Magazine. Jag hittade en som var snygg och gjorde något som absolut inte liknar den. Såg faktiskt förjävligt ut, framförallt tillsammans med läpparna – men det säger jag redan i videon att de inte kommer matcha snyggt.

Nåja, ni får se den ändå och så lägger jag upp filmen så snart den kommer upp!

Här har jag grundat med High Tech Lighter Platina över hela ögonlocken. Därefter illgröna Hectic, ett dust från MUS, över nästan hela ögonlocken upp  till globlinjen. I den inre ögonvrån upp mot ögonbrynet lila Flamenco från MUS. Därefter skiljer sig de båda ögonen åt, på den ena är det lite mer silver och på den andra lite mer rosa med Silver respektive Babydoll, från MUS. Under ögat också Flamenco. Ögat ni ser i mitten nedan är det jag gjorde i filmen, det blev faktiskt bättre än det jag gjorde i förväg.

Läpparna är med Nyx Jumbopennor, Cherry och Orange.

Och ja, jag har tvättat bort denna mejk nu och gjort en ny. Men den får ni se imorgon!

Produktlista

Hud
Dagkräm: Neutrogena Matte Day Cream – spf 30
Foundation: Vichy Aerateint Pure Fluid – Clear Ivory
Puder: MAC Mineralize Powder
Rouge: Lily Lolo Mineral Rouge – Candy
Bronzer: Isadora Matte Tan

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence.
Kladdprimer: Make Up Store High Tech Lighter – Platina.
Ögonskuggor: Make Up Store Cybershadow – Babydoll och Silver. Make Up Store Dust – Hectic. Make Up Store Microshadow – Flamenco.
Mascara: Lumenes Blueberry Curl Mascara.

Läppar: Nyx Jumbopen – Cherry och Orange. Kicks lipgloss.

Här är en bild på produkterna också

Och på min inspiration för dagen, ur Make Up Store Magazine.

  1. Du – ” Ju mer jag kämpar desto sämre går det” – nånstans har jag läst att ju mer man kämpar desto värre blir det. Men hur man skulle göra i stället har jag inget svar på just nu. Skall forska lite. Återkommer.

Comments are closed.