26 april, 2024

Dagens: Aqua Girl

Just hemkommen (för nån halvtimme sen) från ett supertrevligt besök hemma hos Lotta! Hon är en av mina Nailmailkunder boende här i stan, vi har ju börjat ha små Nailmailträffar och då har hon varit med. Hon har tre stycken s-u-p-e-r-s-ö-t-a Devon Rex-kissar, bla en kattunge som lekte med mig hela tiden jag var där. Såååå söt!

Tidigare idag var jag hemma hos Bella också och träffade hennes fyra kissar! Så idag har det varit en bra och kattrik dag! Nu längtar jag bara efter min egen gamla tants sällskap en stund =) Tack Lotta och Bella för att ni är så fina och söta!

Dagen har annars varit ganska smärtsam, känns som benhinneinflammation i skenbenen ungefär. Ska se till att Anders masserar in Ipren-gel sen och se om det blir bättre till imorgon. Varje steg smärtade men inget alls när jag gick i trappor, lite skumt. Dessutom trampade jag snett, för ungefär miljonte gången, och det blev ju inte smärtan mindre av direkt.

Dagens mejk går väldigt oväntat i blått! Eller ja, den kanske är mer blågrön än ren blå/grön. Det ser man bla om man jämför med den blå eyelinern. Bas på UDPP, sedan några H&M-skuggor. Lite grön och lite blå och lite guldigt. Blå gelliner från Mad och nya svarta mascaran från bareMinerals. Vi snackar toaborste här på den borsten förresten! Väldigt ovan vid detta efter att ha använt Cliniques tunna mascara i några månader. Men volym vet jag inte om den gav.

Förresten, fin hy idag =) Jaaa, glad! (Förutom såret, jaaaa, jag vet!!)

7 tankar på “Dagens: Aqua Girl

  1. Gud vad fint!!! Jag vågar inte sminka mig i starka färger eftersom jag inte riktigt vet vart jag ska sätta ögonskuggan någonstans.. *fail*

  2. Tack själv, det var jättekul att ha dig här! :) Lillskiten sov som en stock sedan när han fått leka ur sig en massa energi med dig… Det får vi göra om!

    Snygga ögon, du får nog visa mig också hur man gör med starka färger. :) Men jag tänker att det bara är att testa, ser man ut som en clown har någon annan fått roligt och så har man lärt sig nåt till nästa gång!

    1. Elyria: Hihi, vilken sötnos! Jag leker gärna med honom any time, så himla söt! :D
      Givetvis kan jag hjälpa dig nångång, du är ju rätt mörk med så du passar i starka färger =)

Kommentarer är stängda.