claudia-icyplumclaudia-swatchar
Läppstiftet Icy Plum, samt swatchar av skuggan Lovely You, ögonbrynspennan Soft Blonde och Icy Plum.

Fick hem vårens nyheter från Claudia igår, som synes är väl inte Uchi så imponerad som ni ser längst ner…

Läppstiftet imponerade mest på mig, krämigt och en härlig nyans vid namn Icy Plum. Ni vet ju att jag älskar plommonnyanser! Det finns 10 nya nyanser ich de är dessutom fuktighetsbevarande. Dessa kostar 69 kr.

Mindre imponerad är jag av ögonbrynspennan, lite för hård och svårjobbad men då har jag ju inte testat den på brynen än. Positivt med en liten borste i ändan dock, dessutom i en bra och ljus nyans i Soft Blonde, men det finns två mörkare nyanser. Återstår att se vad den går för. Från 35 kr.

Bruna lack är jag inte så sugen på, jag fick dock ett vid namn Fancy Pansy som går mer mot lila så kanske kanske kan den fungera! De finns nu i 20 färger och har en väldigt bred pensel som ska göra det lätt att lacka med. Jag kanske föredrar något mindre borstar, men det funkar skulle jag tro. Nagellacken kostar 45 kr.

Slutligen en ny ögonskugga i en väldigt ljust brun nyans som säkerligen fungerar bra som highlighter, Lovely You heter den. Nytt är att skuggorna även kommer i singelskuggor och inte bara i trippel. Jag är inte så imponerad av dessa, de har rätt dåligt med pigment tyvärr. Men du får en singelskugga från 32 kr.

Så vad tycker ni om Claudia och deras budgetmärke? En del är helt ok, ni ser ju att de lagt krutet på läppstiftet tex. Men som alla märken finns det både bra och dåliga produkter. Tyvärr vet jag inte vart du kan köpa Claudia, jag får dessa som återförsäljare av kosmetika.

uchi-39uchi-40uchi-41uchi-42

Det här är inlägg 31 av 100 i bloggutmaningen #blogg100, här kan du läsa vilka andra som deltar.

  1. Han är väl för söt den lilla med sitt tuggbehov! En av min kissar är en tuggare också, favoriter är skrivbordslampan, tvättmaskinen och plastpåsar.

    Jag har förövirgt visat just ett Claudia lack i dag och jag är väl inte helt imponerad av varken formula eller pensel där. Dock testade jag aldirg tuggmotstådet. LOL

Comments are closed.