Igår fick jag äntligen nyheter från BareMinerals med deras nya flytande foundation BareSkin! Woop, spännande! BareMinerals växer i mina ögon, på senare år har de verkligen blivit innovativa och utmanande. Ska bli spännande att testa deras nya foundation.

bareskin-3Från BareMinerals pressrelease om nya BareSkin:

Created with purity in mind, bareSkin™ is ‘liquid’ foundation done differently. Formulated with the bare minimum ingredients without sacrificing benefits, this ultra-thin, weightless fluid harnesses JOJOBA-COATED mineral pigments suspended in a COCONUT-DERIVED base. Combined with a potent blend of Vitamin C and SUPERCHARGED Lilac Plant Stem Cells, this SKIN-LOVING formula is A PROVEN mineral foundation and brightening serum in one. Created for all skin types and skin tones, bareSkin Foundation is available in 20 skin-LOVING shades. And our sleek, shad e-matched bottles make it easy to find your perfect match.

Non -chemical SPF 20.
Hypoallergenic. Non -comedogenic

 

Mycket mumbojumbo där, men basicly en så tunn formula som möjligt med så få ingredienser som möjligt. Det som är nytt med denna är också att meningen är att du ska droppa ner i den speciella borsten. 2 droppar för tunn täckning, 4 för medium och 6 för full täckning. Återstår att se hur väl det fungerar, en annan med finnar och mörka fläckar kommer ju säkert bli tvungen att använda full täckning.

bareminerals-2bareminerals-3bareminerals-1

Nu fick jag en ganska ljus nyans så kommer vänta ett tag innan jag börjar använda den fullt ut. Men under tiden kommer jag testa den nya 5-i-1 BB Advanced Performance Cream Eyeshadow i en härlig nyans. Jag har testat den på handen och den sitter verkligen ordentligt, om den gör det på mina feta ögonlock är dock en annan fråga. Även en ny läppenna i Moxie-serien hittade hem till mig, Amped är en härlig nyans i rött!

Har du testat någon av BareMinerals nyheter? Vad tror du om det här med att droppa ner i penseln, fungerar det?

bareskin-1bareskin-2

Prisuppgifter

  • 5-i-1 BB Advanced Performance Cream Eyeshadow – 275 kr (3 ml)
  • BareSkin foundation – 395 kr
  • Perfecting Face Brush –  345 kr
  • Marvelous Moxie Lipliner- 215 kr (0,4 gram)

BareMinerals finns på Kicks, Åhléns, NK, Sephora, salons, SPAs och authoriserade webshoppar.

  1. Jag är riktigt nyfiken på denna foundation. Den här fått bra recensioner verkar det som. Ska definitivt kika på den i butik. Är också mycket nyfiken på glominerals flytande foundatio, Luxemburg. Men fördelen för denna från bare minerals är tillgängligheten i fysisk butik. Att köpa över internet kan ju vara lite gambling om man inte provat ut innan.

    • Ja det är så svårt sjukt att hitta rätt nyans på foundation *suck* Jag ska testa kicks nya nyanstestare så snart jag kan :)

Comments are closed.