Superdefense-SPF-20-ad-shot

Igår fick jag ett väldigt gulligt utskick från Clinique! Vad roligt det är med kreativ marknadsföring!

Nyheten är Clinique är Super Defense SPF 20 Daily Defense Moisturizer. Låt oss läsa säljtexten!

Ge din hud den bästa starten på dagen!

NY Super Defense SPF 20 Daily Defense Moisturizer hjälper huden att återhämta sig efter dagens alla måsten.

Clinique Super Defense SPF 20 Daily Defense Moisturizer är framtagen med avancerad teknik som hjälper till att öka hudens förmåga att skydda sig mot de första tecknen på åldrande och förebygga framtida skador. Super Defense SPF 20 Daily Defense Moisturizer återfuktar, skyddar och reparerar huden, hela dagen, varje dag.

Den nya Super Defense SPF 20 Daily Defense Moisturizer använder Clinique senaste teknik för att hålla huden mjuk och återfuktad hela dagen. En blandning av barriärhöjande ingredienser såsom korn- och vetegroddarextrakt ger intensiv fukt och stärker barriärfunktionen. De erbjuder också komfort till huden genom antiirriterande ämnen. Sea Whip och koffein skyddar huden med en blandning av antioxidanter som vitamin C och E-vitamin.

Super Defense SPF 20 Daily Defense Moisturizer lämnar huden mjuk, smidig och skyddas. Applicera varje morgon.

Pris : 495 SEK för 50 ml.

INCI: water\aqua\eau, ethylhexyl salicylate, butyloctyl salicylate, glycerin, polyester-8, butyl methoxydibenzoylmethane, polysorbate 60, dimethicone, butylene glycol, cetyl alcohol, sorbitan stearate, tridecyl stearate, peg-100 stearate, trehalose, sigesbeckia orientalis (st. paul’s wort) extract, hordeum vulgare (barley) extract\extrait d’orge, triticum vulgare (wheat) germ extract, arabidopsis thaliana extract, laminaria saccharina extract, plankton extract, algae extract, sea whip extract, lactobacillus ferment, micrococcus lysate, ergothioneine, caffeine, lecithin, sodium hyaluronate, pentylene glycol, tridecyl trimellitate, dipentaerythrityl hexacaprylate/hexacaprate, tocopheryl acetate, ethylhexylglycerin, squalane, cetyl palmitate, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, sorbitan palmitate, sorbitan olivate, polyethylene, sodium benzoate, ethylene/va copolymer, tetrahexyldecyl ascorbate, dimethiconol, sodium polyacrylate, sodium hydroxide, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, disodium edta, phenoxyethanol, chlorphenesin

 

Lite lång INCI för min smak, men jag är villig att testa den ett tag för att se hur den känns! Förresten, missa inte tävlingen på Cliniques Facebooksida! Mer info nedan!

Vinn en bra start med Clinique på Facebook

I februari kommer Clinique tävla ut 5 x brunch och Super Defense produkter för dig och din vän. Värde: DKK 3.000

Tävlingen startar på måndag 10 Februari på Clinique Sveriges Facebook-sida