clinique-easteregg

Jag har haft ett stort sug efter ett lila läppstift ett tag. Har tittat på alla möjliga märken men inte hittat nåt som riktigt varit jag. Det ska vara matt och inte en för varm nyans. Var inne på Kicks bland annat och såg Cliniques nya Lid Pop och Cheek Pop – så otroligt läckra irl!

På vägen hem hämtade jag ut ett paket som visade sig vara ett påskägg från Clinique – med bla ett läppstift i lila! Inte just den nyans och finish jag var ute efter men lila! Jag Iiiiih:ade högt! Kommer naturligtvis visa swatcher eller mejker med dessa asap. En snabb titt i ägget avslöjade att Bea skickat några av mina favoritnyanser…

Clinique Pop Glaze sheer Lip Colour + Primer

Underbara transparanta nyanser som ändå täcker på ett lager, med inbyggd primer som gör att läppstiftet håller längre. Innehåller sheasmör och murumurusmör som håller läpparna mjuka och återfuktade länge. Kollektionen är inspirerad av godis och har 6 nya nyanser.

→ Bubblegum Pop, Melon Drop Pop, Sugar Plum Pop, Fireball Pop, Sprinkle Pop och Licorice Pop

Kostar 235 kr och släpps nu i mars

Clinique Pop Lacquer Lip Colour + Primer

Ett läppglans med hög glans och full täckning i ett, återfuktar och ger fina läppar som håller i upp till 6 h. Finns i 8 nya nyanser, från beiga nyanser till rött, lila och rosa.

→ Nude Pop, Wink Pop, Go-Go Pop, Sugar Pop, Love Pop och Happy Pop

Kostar 235 kr och släpps nu i mars

clinique-pop-glaze-lacquer

Swatch från vänster: Go-Go Pop och Peace Pop (Pop Lacquer Lip Colour + Primer), Fireball Pop och Sugar Plum Pop (Pop Glaze sheer Lip Colour + Primer)

 

Clinique Lid Pop

Ögonskuggor med silkig, hållbar formula i nyanser allt från beige till riktigt färgstarka. Utvecklad med något Clinique kallar ”slurry technology”, vilket innebär att formulan först är en jämn krämig massa för att sedan omformas till puder. Rikt pigmenterad och kommer i 8 nyanser.

→ Vanilla Pop, Cream Pop, Petal Pop, Grape Pop, Surf Pop, Aqua Pop, Willow Pop och Cocoa Pop

Kostar 175 kr och släpps nu i mars

Clinique Cheek Pop

Här kommer ett rouge som ger naturligt resultat, bra formula som inte syns på huden men ändå är lätt att bygga ut så det poppar mer. Kommer i 4 nya nyanser.

→ Ginger Pop, Peach Pop, Berry Pop och Plum Pop

Kostar 245 kr och släpps nu i mars

 clinique-lid-pop-swatch

Swatch av Aqua Pop och Cocoa Pop

clinique-cheek-pop-swatch

Swatch av Petal Pop (som alltså är en ögonskugga)

  1. Åh! Aqua Pop! Den vill jag så gärna ha, men den hittar jag inte nånstans… Den gröna köpte jag själv, så jag har redan femstycken. Lite missbruksvarning på det ;)

Comments are closed.