Har du testat Lush Toothy Tabs? Det har inte jag ska jag erkänna, men det vore helt klart intressant! Undrar hur de fungerar, eller hur effektiva de är. Någon dom vet?

Lush lanserade i våras Toothy Tabs, miljövänlig tandkräm i tablettform fria från SLS. Lika bra som vanlig tandkräm men även med en miljövänlig förpackning.

Nu lanseras nya “smaker” eftersom den första blev en enorm succé!

Aquatic

Om du har för avsikt att vara nära och personlig med någon bör du parfymera din andedräkt med denna härliga Aquatic. Blandningen av lime och jasmin är verkligen förförisk.

En box kostar 59kr.

Breath of god

Denna toothy tab innehåller pulver av sandelträ, myrra, fänkål och vanilj som blandats ihop för att ge en mild men ändå fräsch smak.

En box kostar 49kr.

Sparkle

Denna är en tandblekare och gomrengörare, designad för att ta bort alla smaker i munnen och ge en söt, fräsch andedräkt och bländande pärlvita tänder. Det är av blandningen citron, grapefrukt, svartpeppar och havssalt som tänderna kommer att bli glänsande.

En box kostar 49kr.

Ultrablast

Glöm gammaldags pepparmint-tandkräm och använd Ultrablast istället. Pulver av gröna ärtor, wasabi, torkad mynta och havssalt kommer att ta bort all kvardröjande lukt och rengöra tungan. Pepparmint och Spearmint ger fräschhet och lavendel lägger till en mild, delikat parfym.

En box kostar 49kr.

Användning:

  1.  Placera en Toothy Tab mellan framtänderna. Bit till för att krossa den.
  2. Blöt din tandborste och borsta.
  3. Skölj munnen väl och spotta.
  4. Ge dig själv ett stort leende i spegeln.
  5. Lämna boxen till återvinning när den är tom.

Visste du att:

  • 4% av varje tub går förlorad för att vi ej klarar av att klämma ut det sista
  • I snitt använder varje person ca 276 tuber tandkräm under sin livstid
  • Bara i England slängs ca 2 miljoner tuber varje år
  • 3000 ton plast från tuber blir sopor likställt med 6.6 ton av CO2 utsläpp
  1. Spontant så känns det inte som någon större hit, man är så inpräntat van vid sin tandkräm så att stå och tugga på en tablett morgonen och sen borsta känns himla skumt alltså :) Lite udda smaker också men det kanske funkar bra ihop.. vem vet :) Du får säga till om du får för dig att prova!

Comments are closed.