ons-0602-3

Så var det onsdag igen och dags att ge sig ut på vägarna… Är så trött på mitt jobb så ni anar inte. Men ok, bara att bita ihop och köra på! (haha, no phun intended!)

Idag blev det återigen Meow Cosmetics som fick pryda mina ögon! Känner mig riktigt äventyrlig klockan 6 på morgonen, tycker det är roligt att prova nytt och se vad som blir coolt ihop. Idag har jag använt två skuggor ur Pandoras Box-kollektionen, nämligen rödmetalliska Malevolence och turkosgröna Infamy. Blev en snygg kombo måste jag säga och jag älskar skimret i Malevolence.

Oj, nu snöar det igen. Suck.

Nåja, i övrigt inget märkvärdigt, svart kajal från BareMinerals och Correction Pen från Face i vattenlinjen. Mina läppar är rätt svullna på morgonen, om ni undrar över det. Inga plumpers här inte! =) Och om ni undrar så har jag retucherat bort såren under näsan och munsåret, hur kul är det att titta på?

ons-0602-2ons-0602-1

Produktlista

Hud
Foundation: Clinique Stay Matte Foundation 09 Neutral
Concealer: Clinique Anti-Blemish Solution Concealer 01
Rouge: Mac Ombre Blush – Vintage Grape

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Meow Cosmetics – Malevolence, Infamy.
Mascara: Organiqs Organic Volume Mascara
Kajal: BareMinerals Around the Clock – 8PM.
Kajal vattenlinjen: Face Stockholm – Correct Pencil

Läppar: Lancôme Juicy Tubes – Lychee

Comments are closed.