hare-heatplague-4

Välkommen till veckans Gröna Onsdag! :D Jag hoppas du vill vara med även idag, lämna en kommentar så hittar jag dig lättare.

Idag har jag Hare – Heat Plague på naglarna. En under mellanmörkgrön jelly späckad med glitter i lila, fuschia och orange. Så galet läckert så det finns inte! Jellyformulan var toppen, tre lager krävdes för att få det täckande men det flöt på utan problem. Glitter är späckat och jättelätt att få med på penseln, dock tenderade den att hamna i mitten. Jag börjar alltid med penseln i mitten och då hamnade allt glitter där. Gick att få ut en aning iaf och inget större bekymmer.

Tre lager som sagt och med mitt underbara topplack från Butter LONDON (PD Quick) torkade det Pretty Darn Quick, som utlovat! Älskar den glasiga ytan som blir av jellys och tjocka lager topplack, blir så himla fint! Om ni tycker att lacket eller bilderna ser gryniga ut, beror det på att det förutom de större bitarna glitter även har miniminiglitter. Dessutom är bilderna tagna med hög ISO för att undvika blixt eller lampljus.

Hare är ett indiemärke, jag har köpt detta på Llarowe. Kan hända att det är slut just nu, men bli medlem på llarowe.com så får du mail när det är dags för restocking.

Anyway, nu tittar vi på skönheten!

hare-heatplague-1hare-heatplague-2hare-heatplague-3hare-heatplague-6hare-heatplague-5hare-heatplague-7hare-heatplague-8

Deltagare denna vecka i Grön Onsdag:

Det här är inlägg 15 av 100 i bloggutmaningen #blogg100, här kan du läsa vilka andra som deltar.

 1. Åh, vilken härlig kombination av färger! Grönt, lila och orange känns som en ganska otippad färgkombination men det blev ju hur fint hom helst! De kan sina grejer, de på Hare :)
  Jag hade tur att det sista lacket som jag la in på bloggen innan jag lånade ut min hårddisk var ett grönt ett – så jag bjuder på Henric från Make Up Store idag.

 2. Jag tycker det här är så fint och roligt. Llarowe hade restock på Hare igår och då klickade jag hem det här tillsammans med Asteroid Turf, A Positive och Pegasus. Hare har ju så mycket fina lack.
  Jag är med idag med Color Club Ho-Ho-Holly.

  • @Emma / Nail Lacquer Love, Visst är det! Jag såg också att de hade restock, missade att uppdatera inlägget med det dock. Bra att du klickade hem detta! De andra två ska bli jättespännande att se på din blogg sen!

   Kul att du är med! =)

 3. Wow, vilket galet läckert lack. Jag tror aldrig jag sett den färgkombon förut. Och tack för tipset om att bli medlem på Llarowe, jag tycker alltid att allt är slut där när jag kikar in.

  Idag är jag med på grön onsdag för första gången. Yay!!

 4. Jag är med, med Gina Tricot. Jag blir lite sugen på Hare lack faktiskt, men köpstopp fram till efter sommaren.. Men då måste jag nog unna mig något riktigt roligt! :)

 5. Måste säga att det inte riktigt föll mig i smaken personligen – det var lite för crazy och galet för att jag skulle gilla det tror jag.
  Jag hann få med ett bidrag, om än väldigt sent, med en grön nailart.. =D

Comments are closed.