Här kommer gårdagens mejk! En sån där måndag då vi inte kom upp ur sängen förrän långt efter halv 12 eller nåt, men vi var åtminstone duktiga och njöt av solen på en skön promenad!

Här har jag använt två olika gröna skuggor, i ett försök att matcha naglarna! Det är extremt stökigt på mitt sminkbord just nu, hittar verkligen ingenting! Så det fick bli två skuggor jag hittade – Green Hill från Mist Stockholm och Blade Runner från Nars. Fin kombo så klart! Sedan blev det lite rött också på ögonbenet från någon brunröd skugga jag använt, men det stör inte så väldigt mycket…

Finns inte så mycket mer att säga om denna tyvärr! Håret är nytvättat idag, tycks bara vara balsammetoden som fungerar på mitt hår – och då om man gör det ordentligt! Allt annat gör det trassligt. Som tvätt med sulfatfria shampon och balsam, rasullera, ägg eller surskölj. Trassligt och statiskt. Mitt hår är väldigt fint, det är inte så väldigt tunt egentligen men det är väldigt fina hårstrån. För mig fungerar balsam perfekt då det ger lagom tyngd och lenhet till mitt hår. Nu sägs det dock att Garant Såklarts balsam innehåller phenoxyethanol, vilket är hudirriterande och flera studier har visat att det kan vara en allergen. Dessutom kan phenoxyethanol ge skador på hjärnan och nervsystemet så det kanske är något man vill försöka undvika. http://www.truthinaging.com/ingredient-spotlight/what-is-it-phenoxyethanol-and-is-it-safe

Jag ska iaf gå över till Neutrals Balsam, var nu det finns att köpa?

Produktlista

Hud
Foundation:NYX HD Foundation
Rouge: Mac Rouge – Vintage Grape

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Mist Stockholm – Green Hill. Nars – Blade Runner.
Ögonbryn: Benefit Browzings – Blonde
Mascara: Lumenes Blueberry Curl Mascara.

Läppar: Rimmel

Comments are closed.