fre-0606-1

Hurra för Sverige idag! Har du varit och firat nationaldagen? Jag var med min mamma på stan, tittat i affärer och ätit lammkotletter på Athena. Blev inget riktigt flaggviftande idag tyvärr, men det var mysigt att hänga med mamma. Anders var nere på konstmuseet som hade återinvigning idag, så fick klara mig utan honom idag.

Men här kommer min mejk för dagen! Inte gul-och-blå som den brukar vara, men blå åtminstone. Jag har även onsdags- och torsdagsmejker att visa er men de kommer i helgen. Jag piffade min manikyr idag med Orly Halley’s Comet och matchade därför mejken med den. Jag har använt ett pigment från Mac som heter Teal, ovanpå Nyx Jumbo Pen – Milk. I den inre ögonvrån också pigmentet Vanilla (tror jag det hette). Svart eyeliner från Kicks och mascaran är från Make Up Store.

Jag har även använt Kicks nya fuktgivande primer samt deras nya BB Cream – jag är faktiskt riktigt nöjd med den. Täcker inte så mycket men fräschar till hudtonen (nu när solen tagit lite har jag fått riktigt mycket leopardfläckar…) men jag har även BareMinerals Ready Transparent Veil ovanpå för att matta ner. Rouget är det nya rosa från Apolosophy.

Somrigt och fräscht!

English: Hurray for Sweden today! Celebrating with blue eyeshadow, Teal from Mac. Likey! 

fre-0606-2fre-0606-3

Produktlista

Hud
Foundation: Kicks BB Cream – Medium
Puder: BareMinerals Ready Mineral Veil – Light
Rouge: Apolosophy rouge

Ögon
Ögonskuggeprimer: Nyx Jumbo Pen – Milk
Ögonskuggor: Mac – Teal och Vanilla
Mascara: Make Up Store – Lash
Eyeliner: Kicks eyeliner
Ögonbryn: bareMinerals Eye Brow Definer – Universal Dark

Läppar: Model Co

Attityd: Woop woop!

Comments are closed.