Jag var riktigt trött igår. Det är jag ju iofs alltid på torsdagar, så det var ju inget nytt direkt. Men så är det ibland…

Idag vaknade jag med nackspärr, sitter med en varm vetekudde runt nacken och försöker få det att gå över. Får se om jag kan träna idag, är ju bra att röra på sig om man är stel men inte om det hugger hela tiden. Eller? Nå, får se.

Nå, detta är gårdagens look. Visst är håret fint? Gillar verkligen den här frissan =) Inte mycket till smink dock, Garniers BB-Cream, lite bronzer på kindbenen och en svart eyeliner och mascara. Mer behövs inte för att bli piffig. Dessutom regnade det ju hela dagen, kul med smink som rinner längs kinderna då…

  1. Hej Karin. Det är inte ok att skriva så här om Nadine på din blogg. Jag förstår att det måste vara jobbigt för dig, men det är fel forum att lämna sådana detaljer om ett barn på.

  2. HM!!!! Maria jag tycker inte alls det va fel av Karin hon får väl frågaom råd !!!!
    KANske NADINE SKULLE FÅ SOVA HOS ER?( lägg isåfall plastad frote i sängen om det skulle hända sk olycka..
    Fin du är påbildendu ler ( andra oxo så klart)
    Funderar på att klippa av mitt hår…

Comments are closed.