bbcouture-nightops-1

Varmt välkommen till veckans Gröna Onsdag! Äntligen dags igen, för ni är väl med idag? =) Livet är lite lugnare just nu som sjukskriven, förhoppningsvis är jag inte alltför trött ikväll. Men ni får gärna komma in före 21 ändå, det blir bäst så. Lägg bara till din länk nedan i inLinkz.

Sjukskriven som sagt, vi var i Stockholm i måndags och det kändes verkligen som för mycket. Det börjar bli tungt nu och ryggen håller inte riktigt en hel dag. För att inte tala om fogarna, även om vi inte gick så mycket utan åkte buss dit vi skulle. Men det var en lång tågresa hem med förseningar som tog knäcken på mig. Jag är så glad att jag har Soto nu när jag är hemma hela tiden, så gullig och busig!

Idag visar jag ett lack som nog många av er kommer vilja underkänna, BB Couture – Night Ops. Bilderna visar inte riktigt den turkosa nyansen, det är en djup tealnyans som tyvärr syns dåligt på foto. Det syns irl är, är nääästan mörkt skogsgrönt dessutom men teal är mer korrekt. Jag tycker det är en jättehärlig nyans men jag kan hålla med om att det är lite för mörkt för årstiden =)

Här är det två lager, det är en jellyfinish med glitter. Torkade lite långsamt som ni ser…

Vad tycker du om detta? Är det för mörkt? Eller mest tjusigt?

bbcouture-nightops-2bbcouture-nightops-3bbcouture-nightops-4bbcouture-nightops-5bbcouture-nightops-6

[inlinkz_linkup id=502469 mode=1]

  1. Snyggt lack, jag gillar ju såna här mörka lack. Detta hade ju också en fin grön glöd inifrån. :) Jag är med och visar turkost som drar mest åt grönt idag, känner mig lite vårig. ^_^

  2. Vilket vackert lack!

    Heja på gravidkrämporna, snart är det över! (Och du, missa inte att anmäla dig till alla gratis babyboxar som finns, man får massa bra grejer och rabatter. Jag visar två olika i bloggen idag, tipselitips!)

    • Visst är det fint! Kul att du var med idag! =)
      Jag gör mitt bästa! Har hämtat ut Apoteksgruppens och Apoteket Kronans än så länge, tänkte plocka på min Lloyds nästa vecka i Stockholm. Lite kul grejer är det i dem men är lite besviken ändå…

Comments are closed.