bbcouture-frontierwoman-1

Det är onsdag! En riktigt fin, grön onsdag! Du är väl med idag? Skriv en kommentar till detta inlägg, oavsett om du är med i din egen blogg, på instagram eller twitter. Varmt välkomna! =)

Det som jag tycker är roligt med att hålla i Grön Onsdag – förutom möjligheten att kunna länka till en massa fantastiska bloggar! – är att kunna visa er lack som ni inte ser så ofta. Alla nagellacksbloggare verkar älska OPI och China Glaze, medan jag knappt äger ett enda av dessa märken. Framförallt OPI är riktigt sällsynta, har några i Suede-kollektionen men i övrigt? Nej. BB Couture är ett av de märken jag gillar som så många av er knappt hört talas om. Vi har haft BB Couture fyra gånger på Nailmail, visst har de lite problem med sin formula och kanske har de tappat stinget en aning. Men jag köper hellre lack från mindre märken än stora jättar som OPI.

Detta är Frontier Woman, ett gräsgrönt lack med skimmer. Lacket går lite mot gult nyansmässigt, det är ingen blågrön färg alltså. Två lager täckte och det torkade snabbt även om det kanske var lite svårt att få snyggt runt kanterna. Som sagt, jag gillar BB Couture och detta är absolut inget undantag!

Frontier Woman kan du få tag på via OverallBeauty.com, det kostar $10.95 =)

bbcouture-frontierwoman-2bbcouture-frontierwoman-3bbcouture-frontierwoman-4bbcouture-frontierwoman-5bbcouture-frontierwoman-6

 

Deltagarlista på Grön Onsdag

Sena uppdateringar, förlåt!

På onsdag gäller det igen! =)

  1. Jättefin! Jag får väl erkänna att jag inte har ett enda BB Couture. Måste nog ta och spana in dem mer! Jag är med idag men en vårgrön skönhet toppat med lite bling :-)

  2. Mmm vilken snygg färg :-D … jag måste också erkönna att jag inte äger ett endaste BB Coture,och nästan inga Opi heller för den delen. Får ta och ändra på det känner jag,BB Coute är ett intressant märke :-D

    Jag är med idag ,med ett doftande lövgrönt,…mindre bra lack!

  3. Hjälp! Jag missade ju att kommentera hos dig igår. Jag var ju med. :)

    BB Couture är så jäkla bra på grönt. Det här har jag dessvärre inte.

Comments are closed.