darlingdiva-honeydo-1

Dags för ett gulligt indie! Tisdagar är ju lite slödagar, jag brukar passa på att blogga lite i förväg. Men nu har jag just kommit ut ur duschen, har testat ett nytt shampoo som jag tänkte berätta om för er lite senare idag.

Men först, Darling Diva – Honey Do! Ett riktigt gulligt sommarlack, med sina röda och gröna glitterduttar som påminner om blommor och blad. Honey Do består av ett riktigt skirt vitt jellylack och jag gillar inte hur det ser ut på egen hand. Jag har därför lagt det ovanpå ett vitt lack som jag fick i Londonlådan från Glossybox. Jag har använt tre lager av Honey Do och efter en väldig massa kämpande har jag ändå lyckats ganska bra med att sprida ut glittret. Väldigt knepigt…

Som sagt, tre lager och två lager av det vita under så naglarna är så där härligt tjocka som jag gillar att ha dem. Vi får se hur länge det håller, har ju easy peel under och det förminskar ju hållbarheten dramatiskt.

Men visst är det här underbart? Jag fick det av Malin i bytespresent, tack Malin! Jag älskar vita lack och jag älskar lack med udda skimmer eller glitter.

Vad gillar du detta? Visst är det sött?

darlingdiva-honeydo-2darlingdiva-honeydo-6darlingdiva-honeydo-4darlingdiva-honeydo-5darlingdiva-honeydo-3