24 april, 2024

LCN – Ferromagnetic Blue m. diagonala ränder

Så har jag äntligen tagit mig tid att lacka med LCNs magnetiska lack! Jösses, så himla häftigt det blev!

Det som var snyggast i flaskan var Ferromagnetic Blue. Det skiftade i lila och såg nästan duochromt ut. På nageln blev det dock ganska platt, väldigt tråkig blå nyans. Men när jag sedan tog det andra lagret och använde den diagonala magneten blev det urhäftigt! Ränderna går i lila och de ser också liksom skuggade ut i en ljusare blå nyans. Såå himla snyggt! Svårt att få jämnt som ni ser, men det var ju de första försöken ever som ni ser!

Lillfingret blev bra dock, där fick jag till snitsen och hela magneten räckte till hela nageln.

Schnyggt! Finns i överskottsshoppen!

8 tankar på “LCN – Ferromagnetic Blue m. diagonala ränder

  1. Svar: Ja för sjutton, här går det undan…haha. Finns inget att vänta på utan det är bara att köra faktiskt :-)

    Ha det gott!
    Susanne

  2. Du lyckades en bra bit bättre än jag gjorde. :-) Jag använde en magnet från Essence, som inte funkade för mig. Jag har rätt så kupade naglar, så det var jättesvårt att få ett mönster mer än bara på den ”översta” delen om du förstår hur jag menar. Men LCN:s magnet kanske är bättre?

    1. @Therese, Jag fick inte heller mönster mer än på toppen, det var riktigt knepigt. Tror kanske att stjärnan blir snyggare, den kanske inte blir så markanta kanter på liksom. LCNs magnet var superstark, sedan vet jag inte om det hjälper på dina naglar. Jag har ju också rätt kupade naglar som du ser…

Kommentarer är stängda.