19 april, 2024

Samples från Meow Cosmetics

Känner ni till Meow Cosmetics? Efter att ha läst både hos Viola på Killer Colours och Des på Fröken Rosa om deras foundation och snygga skuggor blev jag nyfiken. Jag har många samples av mineralskuggor, men dessa såg lite mer annorlunda ut. Dessutom skulle deras foundation vara helt täckande.

Du hittar Meow Cosmetics här, leveransen tog två veckor så det var ju absolut inget problem. De har mineralfoundation i tre olika täckningsgrad, Purrr-fect som ger lätt till medium täckande, Pampered som ger medium täckande och Flawless som täcker helt. Jag har beställt två samples från två olika nyanser i Pampered och Flawless. Använder du BareMinerals idag är det lätt att se vilken nyans du ska välja från Meow.

Jag fick också två sampleskuggor på köpet, de ser du längst ner. Samples kostar $1, så jag plockade på mig ett gäng för att komma över $10. Ser ni fram emot att se mig i en mejk med dessa?

meow-1

Foundation: Flawless Sleek Manx Sample, Flawless Frisky Manx Sample, Pampered Sleek Manx Sample och Pamperad Frisky Manx Sample.
meow-3

Pandoras Box: Infamy, Malevolence. Modern Eyes: Fang
meow-4

Shattered Equinix: Bane. Egyptian Treasures: Sand Dune, Miw
meow-5

Wild Child: OMG, ROFLMAO. Modern Eyes: Kitty Litter, Trashy
meow-2

Gratisprov: Feliner och Blush

4 tankar på “Samples från Meow Cosmetics

  1. Vad kul, har en hel hög med sample-skuggor därifrån, och 5 fullsize!
    Får se vad du tycker om deras foundation sen då, har inte provat den :)

Kommentarer är stängda.