ons-1912-3

Hej hej! Har ni saknat mig? Jag tappade sugen på livet lite, plus att jag inte orkade efter slitet på jobbet. Restskatten kommer ifrån de fonder som jag och min bror fick. Vi har båda två sålt av delar av dem och då blir det ju skatt på det – i pappas namn eftersom fonderna fortfarande är hans. Fruktansvärt segt… För egen del innebär det att JAG inte kan köpa de två nya birmorna vi planerat (men förhoppningsvis kan Anders det). Dessutom kan vi inte köpa en välbehövlig ny säng eller resa någonstans. Det suger rent ut sagt.

Nåja, här är onsdagens mejk iaf. Grundade med bruna Deadly (ja, det är min favoritskugga!) och därefter den röda skuggan Red Light från Youngblood-paletten Moulin Rouge. Blev lite som en reflex liksom som inte syns så mycket.

Senare i eftermiddag kommer en fredagsholo också!

ons-1912-2ons-1912-1

Produktlista

Hud
Foundation: Clinique
Puder: Mac Mineralize Powder – light
Rouge: Mac Rouge – Vintage Grape

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Youngblood Mineral Eyeshadow Palett Moulin Rouge – Red Light. Make Up Store Microshadow – Deadly.
Mascara: Organiqs Volume Mascara

Läppar: Clinique Chubby Sticks – Voluptuos Violet.

  1. Jättesnygg makeup. Blir lika sugen på att köpa Voluptuos Violet varje gång du visat den, även om det varje gång är nån tjej i sminkdisken som avråder mig och tycker jag ska ha en varmare färg.
    Hur använder du smink, om man får fråga? Vad du instinktivt gillar eller nåt nån säger att du passar i?

    • @Vikab, Jag tror det beror på din egen läppfärg om den blir varm eller ej. Tycker inte den är särskilt kall iaf!
      Det är nog en kombination av kunskap och erfarenhet tror jag. Jag har gjort färganalyser också såklart, men mest är det nog att de färger jag är mest bekväm i är sådana som jag passar bäst i. Men jag gillar också att leka lite med färger, så ibland har jag helt crazy kombinationer också. Men min grundregel är att jag ska känna mig snygg, dölja sådant jag inte gillar och framhäva det som är fint (mina ögon). =)

Comments are closed.