a-england-bridalveil-6

Fredag igen och sällan har jag längtat så mycket! Inte efter jul om nu någon trodde det, jag har ju inte ens pyntat här hemma i år! Utan efter ledigt och massor med kakor och sömn…. Hell yes. Fast nej, måste ju göra nummer 4 av Nailmailbladet under mellandagarna!

Men vi börjar med att njuta av Holofredagen! Besök Kerstin för fler inlägg under holofredagens flagg! Här har vi åtminstone en skönhet, även om holon är lite avvikande på bilderna utan blixt. Kanske är den smashing i full sol, men i mulet snöväder i december är den obefintligt. A-England Bridal Veil om ni nu inte kunde känna igen den alltså!  Bilden ovan är med blixt, det är alltså inte så där tydliga holoeffekter i det i vanligt dagsljus.

BRIDAL VEIL

A mysterious onyx shroud worn in anticipation of Princess Sabra’s impending doom, yet bearing deep within the promise of gleaming hope.

Det här är nog det sista svarta holot jag har, bäst har nog Jade – Magia Negra varit. Klicka på taggen ”Svart” så hittar ni dem allihopa. Men detta är jättefint och enbart ett lager räcker! Lättlackat, snabbtorkat och läckert – vad mer behövs?

a-england-bridalveil-1a-england-bridalveil-2a-england-bridalveil-3a-england-bridalveil-4a-england-bridalveil-5

    • @kerstin, Ja, det är fint men mest som ett svart lack vilket som helst. Får testa det i sommar igen och se om det syns bättre då! Och ja, jakten på det perfekta svarta holot du vet… ;)

  1. Jämför man med Jade och Layla känns denna rätt fjuttig, men A England är ju schyssta att måla med och har ju bra täckning så kan tänka mig att många fastnar för den ändå…

Comments are closed.