29 mars, 2024

Dagens: Rött och teal

Äntligen hemma! Jag blev klar rätt tidigt faktiskt, men fick sedan vänta på ett tåg som fungerade i drygt en timme. Segt.

Det har varit omväxlande regn och ja, mulet idag. Tack och lov inga stora skurar när jag befann mig utanför bilen, men jag klev i en massa pölar istället. Men nå, det har gått bra idag trots allt! Nu ska jag bara slöa till Sveriges Fulaste Hem innan det blir dags att packa och ta oss ner till stationen. 22.24 går vårt tåg, så när vi kommer fram till Märsta blir det att sova direkt. 8.30 imorgon börjar Anders konferens och han håller sitt föredrag 10.45. Efter lunch ska jag ta mig till Nacka för att träffa Anne-Lie på LCN Cosmetics, spännande!

Dagens mejk så, detta är på en grund av Too Faced Shadow Insurence. I nästa inlägg kommer ni få se hur den ser ut efter 14 timmar. Jag har sedan basat med svarta Black från Face upp till globlinjen, därefter röda Red Cherry (tror jag den heter) från Barry M i den inre ögonvrån. I den yttre sedan Mac-pigmentet Teal. Sudda sudda och sedan mascara.

Visst är Wendy söt? Hon satte sig vid min fot när jag fota mig och undrade vad jag höll på med =)