Hemma på lunch, är helt genomsvettig! De här arbetarbrallorna är grymt varma, måste ta och klippa av dem till shorts. Har iaf ätit lunch på balkongen, ibland är det skönt att ha en balkong i norrläge dit solen inte når på dagtid!

Jag har även för andra dagen Stay-Matte från Clinique, se bilden längst ner på hur jag ser ut efter fyra timmar i solen och bärandes tunga lådor. Jag måste säga att det är godkänt för en foundation med krämformula, jag har inte ens mattat ner den med puder. Vill ni ha en ytterligare recension på denna?

Idag har jag använt en palett från H&M igen, en blurple och en rosa nyans. Den blålila över hela ögonlocken och en rosa i den inre ögronvrån. Under ögat en turkos skugga från samma palett. Jag har förresten blekt håret. Blev inte så himla bra, men utväxten är borta iaf! Satt en timme med silvershampoo igår och kommer fortsätta ikväll med silvershampoo/balsam och även med min inpackning med silverfärg för att få ner det gula.

Läpparna förresten är Lars Wallin – Tracy ovanpå Oriflame – Giordani Gold Jewel Lipstick, gillar verkligen Oriflames läppstift. Det är en otroligt fin färg och tar man en pensel blir det inte så skrikigt.

Produktlista

Hud
Dagkräm: Neutrogena Matte Day Cream – spf 30
Foundation: Clinique Stay-Matte Oil-Free Makeup
Bronzer: Helena Rubenstein – Concerto

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence.
Ögonskuggor: H&M-palett, rosa, blå lila och turkos skugga.
Mascara: Lumenes Blueberry Curl Mascara.
Eyeliner: M*A*D Sealant, m. Face Stockholm Black.

Läppar:Lars Wallin – Tracy ovanpå Oriflame – Giordani Gold Jewel Lipstick

Och så här blank och svettig var jag alltså när jag kom hem på lunchen…