26 april, 2024

Dagens: In the sunlight

Det var sol idag! Stark sol! Jag är riktigt solljuskänslig, ser aslöjligt ut när jag jobbar och det är duggregn. Trots att det regnar är ljuset starkt och jag måste därför ha solglasögon. Kan vara lite pinsamt ibland.

Men idag var det väldigt trevligt med sol! Jag var nere på Fiskmagasinet med mina Lassokollegor på lunchen. Vi har ju inget officiellt Lasso längre, utan träffas varje månad för att hålla igång Lassokänslan. Tanken är ju att vi ska kunna öppna ett kontor inom kort där många olika företag kan samlas och inspireras av varandra. Idag hade vi bjudit med Olle Johansson från Socialdemokraterna som blivit invald kommunalråd i Norrköping. Vi hoppades att han skulle kunna ge oss lite hjälp i sökandet efter vår lokal och kanske kan han det… Vi får se helt enkelt!

Jag har Cetuem 191 idag, ett skogsgrönt lack med guldskimmer (se nästa inlägg lite senare) och ville därför ha en mejk som matchade. Men det visade sig vara omöjligt, trots alla mina miljoner skuggor. Kanske hade det gått om jag tagit den gröna skuggan från Manly-paletten direkt på MUS Platinum. Men som här, ovanpå bruna Deadly från Mus, gick det inte alls. Det blev snyggt, men inte grönt. Så jag ska kolla in MUS skuggor och se om det finns vad jag söker där.

Svart kajal och mascara från Clinique, Läppglanset från IsaDoras Rock Chic-kollektion.