Ja, ännu en recension på ett torrschampo! Jakten på den bästa fortsätter.

zoom_fram_cottonfresh_torrschampoJag tänkte skriva en kort recension om Barnängen Cotton Fresh torrschampo, jag är inne på den andra flaskan just nu så bara det är ju betyg nog. Detta torrschampo doftar alltså rentvättad bomullstvätt, eller ja, det är tanken åtminstone. Aningen kemisk doft, tack och lov försvinner doften väldigt snabbt. Dessutom är den lätt att borsta ur och den gör vad den ska – dvs neutraliserar den feta hårbotten. Dessutom är den silikonfri och finns tillgänglig i vanliga matbutiker för en relativt billig penning.

Jag gillar denna! Det lilla formatet, att den inte har en slamrande kula i som Waterclouds och inte minst att den är så effektiv. Däremot är den ju inte dryg direkt, men det finns nästan inget torrschampo som räcker i en evighet. Kanske att den är lite illaluktande, men eftersom doften inte hänger kvar vare sig i håret eller rummet är det överkomligt.

Så, topp på denna!

Barnängen Cotton Fresh torrschampo

Torrschampo för normalt till fett hår. Den silikonfria formulan absorberar överflödigt fett från hårbotten och ger håret fräsch effekt en extra dag utan hårtvätt.  Cotton Fresh torrschampo ger ren känsla mellan hårtvättar och blir osynlig efter urborstning. För en hållbar frisyr med fräsch känsla.

Användning: Skaka flaskan ordentligt. Håll flaskan 20 cm från ditt huvud. Spraya med korta intervaller i mindre hårsektioner. Låt verka. Använd en handduk eller dina fingrar och arbeta igenom håret. Borsta igenom håret noggrant.

Är silikonfri och dermatologiskt testad.

Betyg: 4 av 5.
Pris: Ca 29 kr
Mängd: 150 ml
Köpa igen: Ja, absolut!
Inköpsställen: Finns på Hemköp eller vilken affär du har tillgång till som säljer Barnängen.
Läs mer om produkten: På Barnängen
INCI: Isobutane, Alcohol Denat, Oryza (Rice) Sativa Starch, Butane, Propane, Parfum, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Hexyl Salicylate, Citronellol, Citral, Geraniol, Cetrimonium Chloride

    • @Andrea, Ja, vad har du att förlora?
      Jag använder inte spray, så har inga erfarenheter. Men hittade i forumet på lockig.se att ”Garnier Fructis Bamboo Flexihold Hairspray” är bra och godkänd. Ska finnas på typ Ica.

Comments are closed.